Informatieavond – 6 september – Wispe

Het heeft iets langer gekost dan gehoopt maar we hebben een locatie gevonden voor onze informatieavond. Ons oorspronkelijke plan, jullie ontvangen in de Buurtkamer lukt helaas niet ivm een te beperkte capaciteit. We mogen in de buurtkamer maximaal 20 personen ontvangen.

Wispe Brouwerij is zo vriendelijk geweest om ons te helpen. Ze openen de deuren op een maandag zodat we een totale capaciteit hebben van 50 personen. Dat betekent ook dat we een Corona registratie moeten bijhouden en dat we jullie een klein bedrag moeten vragen voor de huur van de locatie. De kosten bedragen €8,99 per persoon, jullie kunnen onderaan deze pagina jullie kaarten aanschaffen.

Agenda

Op 6 september gaan Joline en Alex als eerste een update geven over de OPC BSO en alles wat ons te doen staat om dit op te richten. We gaan dieper in op de situatie in de gemeenteraad in Weesp en Amsterdam. We hebben als eerste spreker Pascal Spijkerman, hij gaat ons als voorzitter van de belangenvereniging OPC meer vertellen over de ‘bestuursvorm’. Daarnaast als vader en actieve begeleider op de Krakeling. We hebben ook wethouder Heijstee-Bolt en de directeuren van de scholen Weesperrijk en de Nieuwe Jozef uitgenodigd, allen hebben nog niet bevestigd aanwezig te zijn. Omdat dit hoofdrolspelers zijn in het BSO vraagstuk hopen we ze op 6 september te mogen verwelkomen.

De locatie is Wispe Brouwerij, aan de Herengracht 16 te Weesp. De inloop is vanaf 1930 en we gaan starten om 20 uur. De avond zal lopen tot ongeveer 22 uur, daarna is er gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een borrel.

Kaarten