Waarom de Kleine Weespers?

Actiegroep de kleine Weespers is gestart door twee bezorgde ouders, Alex van der Baan & Justus Cramer. Wij verheugden ons op de komst naar Weespersluis met onze gezinnen maar kwamen erachter dat onze kinderen niet welkom zijn in Weesp.

Daarom hebben wij op dinsdag 26 februari 2019 ingesproken in de gemeenteraad van Weesp en onze zorgen overgebracht. En niet alleen onze zorgen, ook van 230 andere ouders die onze petitie ‘Meer kinderopvang in Weesp‘ hebben gesteund.

Omdat het er helaas niet naar uitziet dat er snel een oplossing is hebben we deze actiegroep opgericht. Hou deze website de komende tijd in de gaten voor meer nieuws en acties.

Heb jij ook kinderen op de wachtlijst in Weesp en wil je ons steunen? Vul je naam en mailadres onder aan de pagina in, bevestig je adres in je mailbox en dan ben je lid van onze nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van onze contacten met de gemeente, de kinderdagverblijflocaties en verhuurders. Heb je een vraag aan ons kan je ons bereiken via opvang@kleineweespers.nl

Dank,

Alex & Justus