Kleine Weespers in de media

Het Parool

Op 4 september verscheen een groot artikel in de zaterdag editie van het Parool. Over de problemen en de effecten op jonge ouders in de wijk.

Veel dank aan journalist Bart van Zoelen, die met zijn pen perfect het sentiment op papier heeft gezet!

NH Nieuws

Op 29 juli 2021 heeft NH Nieuws een tweede rapportage gemaakt over de OPC plannen van de Kleine Weespers.

Kinder opvang totaal

Op 28 juli 2021 heeft het vakblad van de opvangbranche, Kinder Opvang Totaal een artikel geschreven over de OPC BSO van de Kleine Weespers.

Met dank aan de redactie dat we het artikel hier beschikbaar mogen maken.

Weespernieuws

Op 23 juli 2021 heeft Weespernieuws in een tweeluik geschreven over de problemen rondom BSO in Weesp. Hier deel 2

Weespernieuws

Op 22 juli 2021 heeft Weespernieuws in een tweeluik geschreven over de problemen rondom BSO in Weesp. Hier deel 1

NH Nieuws

NH Nieuws heeft op 15 januari 2021 een rapportage gemaakt van het opvang probleem in Weesp anno 2021. Helaas is er na ruim 2 jaar actie voeren nog steeds te weinig opvang.

Weespernieuws

Weespernieuws is op 12 januari 2021 in het kader van een serie artikelen over de Weesper opvang, in gesprek gegaan met de Kleine Weespers.

Het artikel is hier te lezen op Weespernieuws Extra.

Weespernieuws

Weespernieuws heeft op 27 november 2019 opnieuw een artikel geschreven over de nijpende wachtlijsten. Het artikel is hier te lezen op Weespernieuws Extra.


Weespernieuws

Op 6 maart 2019 is op Weespernieuws onderzoek gedaan naar de rol van het ontwikkel consortium GEM. In dit interview geven ze aan dat de groei niet was te voorzien.

Vreemd, lijkt ons dat de verkoop cijfers voor zich spreken.

NH Nieuws

Op 4 maart 2019 heeft NH Nieuws de verhalen die door de Kleine Weespers kenbaar zijn gemaakt nagetrokken. Uit deze interviews blijkt dat de gemeente veel meer had kunnen en moeten doen voor de kinderdagverblijven.

Weespernieuws

Op 4 maart 2019 is er een uitgebreid artikel geplaatst op Weespernieuws Extra. Hier worden de punten uit het audio interview met Wethouder
Heijstee-Bolt opnieuw besproken.

Weespernieuws

Op 27 februari 2019 heeft het Weespernieuws meteen in de ochtend een artikel geplaatst op de site. Einde dag is er een groter artikel geplaatst op Weespernieuws Extra.

het Parool

In de namiddag van 27 februari 2019 heeft het Parool een stuk gepubliceerd op de homepage van haar website.

NH Nieuws

NH Nieuws heeft op 26 februari 2019 uitgebreide interviews afgenomen met de initiatiefnemers en Wethouder Heijstee-Bolt. Op deze pagina kan je alles terugkijken.