Welke acties staan verder op de planning?

Niet alleen de gemeente Weesp heeft de komende 2 weken huiswerk, Justus & ik gaan ook aan de bak in de uren die we vrij hebben tussen gezin, kids en werk. Op dit moment zijn we bezig om onze standpunten en acties verder te delen met relevante organisaties & stakeholders.

Er is contact gelegd met de belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang BOink, we hopen dat BOink aandacht wil geven aan onze actie. Verder gaan we deze week nog de 3 ontwikkelaars van Weespersluis (BPD/ Adriaan van Erk, Blauwhoed/ Van Wijnen & AM) benaderen met het verzoek om in gesprek te gaan. Deze ontwikkelaars hebben veel ervaring met gebiedsontwikkeling maar lijken hier toch vooral focus te hebben gehad op ontwikkeling van woingen en niet echt op een samenhangend gebied.

Ten slotte zullen we aansluiting proberen te vinden met de relevante commissies en experts bij de Provincie Noord-Holland. Toch vreemd dat niemand vanuit de provincie kijkt naar leefbaarheid als dit soort enorme projecten worden ondernomen.

Dus, genoeg te doen!